Velkommen til vores nye hjemmeside

Søndag 20. oktober 2024

Fugleværnsfonden får ny hjemmeside. På den nye www.fuglevaernsfonden.dk skal det være let og ligetil for fugleinteresserede og naturmennesker at finde viden om fuglene og tips til gode naturoplevelser.

Hvilke fugle kan opleves ved Gundsømagle Sø netop nu? Hvordan bygger man en redekasse? Og hvilke truede arter skabes der lige nu levesteder til i Fugleværnsfondens reservater? Det er noget af det, man finder viden om på fuglevaernsfonden.dk

Den nye hjemmeside er til alle, der vil besøge et af fondens naturreservaterne eller som vil gå på opdagelse på sitet for at finde guidede fugleture, tips til at lære fuglestemmer, lytte til Fugleværnsfondens podcast og meget meget mere.

Hjemmesiden understøtter fondens indsats med at formidle og genoprette naturen. Den relancerede fugleværnsfonden.dk tilbyder også en moderne betalingsløsning til alle, der ønsker at støtte fondens arbejde med at sikre levesteder til arterne.

Ris, ros eller forslag

I Fugleværnsfonden arbejder vi videre med den nye hjemmeside, og vi nørkler allerede nu med et par finjusteringer, der skal øge brugervenligheden yderligere.

Vi lægger løbende flere tekster, videoer og lydklip på hjemmesiden, hvor vi fortæller om de fantastiske arter og naturtyper, der er i den danske natur. Så kig endelig forbi hjemmesiden igen en anden gang og find mere indhold.

Har du ris, ros eller forslag, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på fvf@fuglevaernsfonden.dk

Vi håber, at du får glæde af den nye hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Nyheder, ture, fugleviden og guides til dig, der interesserer dig for fugle og natur.